
Taller pràctic i creatiu per a famílies en el que usem la xocolata per a l’expressió artística amb l’ajuda del cornet i el motlle. Després d’una explicació sobre el cacau i el procés de fabricació i ingredients de la xocolata, posarem en marxa la creativitat per transformar la xocolata en un creació de Pasqua.
L’activitat inclou degustació de producte. En cas d’al·lèrgia o intolerància alimentaria o per a més informació sobre al·lèrgens, contacteu amb nosaltres a reserves@museuxocolata.cat
L’activitat inclou una entrada per a la visita lliure al museu abans o després del taller. L’última sessió per entrar al museu és 30 minuts abans del seu tancament.
En el taller els infants han d’anar com a mínim amb un adult responsable que també ha d’adquirir plaça al taller.
Aquesta activitat podrà ser desenvolupada tant en català com en castellà.
Reserva
En aquest taller elaborarem l’ou per la mona de Pasqua. Aprendrem a fer un conjunt de tècniques de pastisseria, com la tècnica de buidatge, del cornet, entre d’altres. Amb l’ajuda de diversos ingredients podreu deixar anar la vostra creativitat per decorar la figura de xocolata.

En aquest taller aprendrem i aplicarem tècniques de decoració de galetes amb motius de Pasqua. Amb l’ajuda de xocolata i diversos ingredients, ens quedaran unes galetes perfectes per compartir.

Taller pràctic de xocolateria basat en l’elaboració de piruletes de Pasqua. Utilitzarem la mànega pastissera i el cornet per crear piruletes totalment personalitzades, jugant amb colors, textures i formes diferents. A més a més de xocolata, usarem diferents ingredients i decoracions comestibles que complementen o contrasten amb els sabors del cacau.