
El torró que et farà gaudir d’aquest Nadal. En aquest taller per a adults aprendran a fer un torró de xocolata farcit de Gianduia. És el taller més complet on es fan servir tot un conjunt de tècniques pastisseres com la tècnica de l’encamisat per fer el recobriment de xocolata, la tècnica del buidatge per...

Taller creatiu amb temàtica nadalenca per a famílies on elaborarem una bola de xocolata decorada amb diversos toppings i realitzada amb l’ajuda de dues tècniques pastisseres; el cornet i el motlle.

El taller de decoració de galetes és un taller pràctic pels amants de la pastisseria. Aprenem a crear galetes de mantega des de la massa amb l’ajuda d’un professional i després les personalitzem. Per a fer-ho, aprenem i apliquem tècniques de decoració amb xocolata senzilles i molt vistoses. Les galetes resultants són perfectes per a...

Taller pràctic de xocolateria basat en l’elaboració de piruletes. Utilitzarem la mànega pastissera i el cornet per crear piruletes nadalenques totalment personalitzades, jugant amb colors, textures i formes diferents. A més a més de xocolata, usarem diferents ingredients i decoracions comestibles que complementen o contrasten amb els sabors del cacau.

Converteix-te en un autèntic artista de la xocolata utilitzant el motlle i el cornet de pastisser. Després d’una explicació sobre el cacau i el procés de fabricació i ingredients de la xocolata, posem en marxa la creativitat per transformar la xocolata en una creació nadalenca.